Portfolio

Karyevent

Karyevent is een decoratie verhuur bedrijf voor voornamelijk bruiloften in Nederland en Duitsland.

Wij hebben ervoor kunnen zorgen dat zij online vindbaar zijn. Dit hebben we gedaan door een strakke website te maken die toegankelijk is voor hun doelgroep.

Wij hebben ook een logo gecreëerd voor Karyevent. Hiernaast hebben we visitekaartjes ontworpen en gedrukt met de daarop unieke logo.

De jongens van Marjanmarketing hebben mij ontzettend goed geholpen. Ondanks dat ik zelf weinig verstand heb van online hebben zij me overal in betrokken en ben ik nu een stuk wijzer.
Karly Masoudi
Eigenaar Karyevent

Greven droogtechniek

Greven droogtechniek is een specialist in waterschade. Zij verhuren apparatuur die gebruikt worden om vocht te bestrijden.

Wij hebben voor Greven een website gebouwd. Het doel van de website is om zijn klanten gemakkelijk zijn assortiment aan apparatuur weer te geven.

Elias heeft mij snel en goed geholpen bij mijn website. Ik wilde hem graag met spoed online hebben, en dat is hem netjes gelukt.
Job Greven
Eigenaar Greven Droogtechniek
Webdesign Taarten Rotterdam

Taarten Rotterdam

Taarten Rotterdam ook wel bekend als Claire’s taarten is een lokaal bedrijf dat unieke gelegenheidstaarten bakt.

De website was meer dan 10 jaar geleden gebouwd en kon daarom wel een update gebruiken. Door de oude software werkten vele functionaliteiten zoals de contactformulier niet meer. Naast dit opgelost te hebben, hebben we de website gemoderniseerd en een stuk sneller gemaakt.

Super blij met mijn nieuwe website. Marjanmarketing denkt ook echt met je mee.
Claire
Eigenaar Claire's taarten

Eten bij Rico

Eten bij Rico is een restaurant gevestigd in Dinxperlo.

De website van Rico was verouderd en paste niet meer binnen het bedrijfsimago. Hierdoor kregen we de opdracht om hem te moderniseren.

Ricardo
Eigenaar Eten bij Rico

Rami Rima Hairfashion

Rami Rima Hairfashion is een kapperszaak in Hengelo, overijssel. Zij staan bekend voor hun luxueuze bruidskapsels.

Wij hebben ervoor kunnen zorgen dat zij online vindbaar zijn. Dit hebben we gedaan door een simpele maar strakke website te maken voor hen die toegankelijk is voor de doelgroep die deze klant heeft.

Wij hebben ook een huisstijl gecreëerd wat erg belangrijk is voor je bedrijfsimago. Hierbij hebben we visitekaartjes gemaakt met daarop een unieke logo.


De jongens van Marjanmarketing hebben mij ontzettend goed geholpen. Ondanks dat ik zelf weinig verstand heb van online hebben zij me overal in betrokken en ben ik nu een stuk wijzer
Rima
Eigenaar
Scroll naar boven